Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

Νεα Αλλαγή. Ημερα 2.




Δεύτερη μέρα εξελίξεων στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, μετά την ήττα της Κυριακής.
Σε ένα από τα παράθυρα των τηλεοπτικών αντιπαραθέσεων που αντικαθιστούν τα όργανα και τους πολιτικούς διαδρόμους, κάποιος δημοσιογράφος είπε:
"Είναι φυσικό τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να κάνουν σιβυλλικές δηλώσεις γιατί αυτή τη στιγμή πολλοί από αυτούς διαπραγματεύονται"
Δεν αντέχω άλλη διαπραγμάτευση της προσωπικής πολιτικής επιβίωσης σε βάρος του συλλογικού μας μέλλοντος.
Ας πάρουν όλοι φανερά θέση. Για αυτό είναι οι πολιτικοί. Για τη θέση τους και για τη μάχη τους πάνω στα πιστεύω τους. Εκτιμώ βαθιά, όλους όσους τοποθετήθηκαν από την πρώτη στιγμή πάνω στο πρόβλημα. Νοιώθω μαζί τους ακόμα κι αν έχουμε αντίθετη άποψη. Μπορούμε να είμαστε αύριο μαζί, ακόμα κι αν συγκρουστούμε σήμερα για το τι πρέπει να γίνει.
Δεν θέλω πια να είμαι με αυτούς που διαπραγματεύονται Με αυτούς που νομίζουν ότι αν κλείσουν τελευταίοι την πόρτα μπαίνοντας, θα πάρουν και θέση μπροστά.
Κλείστε την πόρτα κι αφήστε τους απ΄έξω, άντε το πολύ πολύ όρθιους, πίσω - πίσω.
2 μέρες πριν διεκδικήσατε την ψήφο των πολιτών και των οπαδών μας. Τους είπατε ότι θέλετε αύριο (σήμερα είναι το αύριο) να τους κοιτάτε στα μάτια.
Κοιτάξτε μας στα μάτια και πείτε μας καθαρά τη γνώμη σας.

2 σχόλια:

animalis είπε...

Φίλε Γιώργο.
Το να πάρουν θέση τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι η απόλυτη ευθύνη τους.
Όλοι όμως πρέπει να ακολουθήσουν τις βουλές του ΛΑΟΥ του ΠΑΣΟΚ.
Διότι μόνο τα μέλη είναι η πηγή της πολιτικής μας και οι πρόεδροι είναι οι φορείς αυτής

Elias είπε...

Καλημέρα, κρατάω την τελευταί σας φράση απο το σχόλιο σας στο blog μου. Αν δεν σας κάνει κόπο ρίχτε μια ματιά ξανά στην ανοιχτή μου επιστολή ,στο blog, προ των εκλογών σε Ανδρουλάκη-Βαγγέλη.
Ελπίζω συντομα να κατανοήσουν κάποιοι οτι πρέπει να σας αξιοποιήσουν περισσότερο, μιας και σπανίζουν στην Κεντροαριστερά οι χρήσιμες φωνές νεων ανθρώπων