Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου ο κόσμος της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα

έχει την ευκαιρία να προκαλέσει ένα νέο,

ζωντανό, δημιουργικό και δυναμικό ξεκίνημα στο ΠΑΣΟΚ.

Το διλημμα είναι απλό και υπαρκτό:

Το παλιό ή το νέο.

Η κεντοαριστερά πρέπει να έχει πρόταση εξουσίας για την Ελλάδα.

Δώστε με τη συμμετοχή σας αυτήν την προοπτική.



Συμμετοχή στιε εκλογές για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Επιλογή νίκης:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


10 σχόλια:

fisherman είπε...

Είναι καλό να υποστηρίζεις και να προωθείς αυτό που πιστεύεις αρκεί να δεσμεύεσαι μετά ότι θα είσαι σκληρός στην κριτική που θα ασκήσεις στην επιλογή σου. Η ψήφος είναι επένδυση δεν είναι ευχή ή αλισβερίσι. Δεν θα την τιμήσεις (ούτε εγώ ούτε κανένας μας) αν δεν «κυνηγήσουμε» μέχρι εκεί που δεν πάει αυτούς που ψηφίσαμε.

vagnes είπε...

Μετα απο την νικη, που δεν ειναι απιθανη γιατι μπορει το κομμα να κοιμαται, αλλά η κοινωνια εχει ανοικτο μυαλο και ματια, να ανοιξεις το δρομο για τα μεγαλα θεματα που μας απασχολουν, παιδεια, ασφαλιστικο, υγεια, απασχοληση, υποδομες και εργα κλπ
Με τη νικη φιλε Γιωργο

Elias είπε...

ρίξε μου μια ματιά

vagnes είπε...

Σ' ευχαριστω φιλε
Ελα στο blog μου

MenieK είπε...

αν είχατε προσπαθήσει τόσο πολύ, αν είχατε προπαγανδίσει τις θέσεις σας τόσο ευρεία, αν είχατε βραχνιάσει τόσο απο τις ομιλίες κι αν είχαν πρηστεί τόσο τα χέρια σας από τις χειραψίες στο δρόμο και πρίν τις 16 Σεπτέμβρη (και η πλευρά ΓΑΠ - όπως περιφρονητικά χρησιμοποιείς την συντομογραφία - και η πλευρά ΕΒ - για να είμαστε δίκαιοι στις συντομογραφίες μας), τώρα ίσως το ΠΑΣΟΚ να ήταν κυβέρνηση

vagnes είπε...

Φιλε Γιωργο
Αν οι καλπες ειναι 3000 και καθε ψηφοφορος θελει κατα μεσο ορο δυο(2) λεπτα για να ψηφισει, με δεδομενη και την παραταση εως τις 8 η ωρα και με απουσια προβληματων, κατα μεγιστον μπορουν να ψηφισουν 990000 ψηφοφοροι. Αν ο χρονος αυξηθει σε τρια λεπτα εκαστος, τοτε ο μεγιστος αριθμος κατεβαινει στις 660000 ψηφοφορων.
Και δεν εχω λαβει υποψη την ανισομερη κατανομη των ψηφοφορων.

VKP είπε...

τελικά πήγα και ψήφισα αν και τσαντίστηκα με τα 2 ευρώ που με το έτσι θέλω μου ζήτησανε. Γιατί τους λέω, αφού στην αίτηση γράφει οτι για τους φίλους είναι προαιρετικό. Ε, μου απαντάει η κοπέλα στο pc, κάποιος πρέπει να μας πληρώσει κι εμάς. Και με στέλνει αδιάβαστο... Ο τύπος στις υπογραφές μου ζητάει τηλέφωνο και δε του δίνω και μου λέει να έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη στους ανθρώπους για να βγω κερδισμένος. Μετάνοιωσα που πήγα να ψηφίσω. Είχα νευράκια και ίσως υπερέβαλα. Λέω κι εγώ όμως σαν οικονομιστής 2 ευρώ ο καθένας επι 8 εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους βγαίνει ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου υπόψη και εκείνων που έγιναν μέλη και πλήρωσαν 10 ευρώ). Ασ πούμε οτι εφορευτική επιτροπή είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Μένουν λοιπόν να πληρωθούν τα άτομα που χειρίζονται τους υπολογιστές. 60 ευρώ αν δε κάνω λάθος παίρνουν αυτοί (σύμφωνα με την προκύρηξη του κόμματος που δημοσιεύτηκε και στο ιντερνετ). Οι υπολογισμοί μου λένε οτι το ποσό των 2 εκ ευρώ αναλογεί σε περίπου 30.000 χειριστές υπολογιστών. Λέτε να ήταν τόσοι πολλοί πανελλαδικώς? Δε νομίζω. Που πάνε λοιπόν τα χρήματά μας? Τι προχειρότητες είναι αυτές? Ποιοι θέλουν τηυν εμπιστοσύνη μου? Περιμένω απάντηση απο στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να έχω και άδικο.

Elias είπε...

αναμένω σχόλιο,με ενδιαφέρει...

theodore είπε...

Η αυριανή μέρα για το ΠΑΣΟΚ ξημέρωσε.
Τα τελικά αποτελέσματα ακόμα τα αναμένουμε.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το δυναμικό,ριζοσπαστικό,αισιόδοξο ρεύμα που δημιουργήθηκε στο ΠΑΣΟΚ με την υποψηφιότητα Βενιζέλου,θα συνεχίσει να παράγει πολιτική,υπερασπίζοντας τα κεκτημένα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.
Σε μιά εποχή παγκοσμιοποίησης και νεοφιλελεύθερης στροφής,εμείς που στηρίξαμε τον Βαγγέλη,δλδ. το 40% της βάσης του ΠΑΣΟΚ,θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά τον αγώνα,για να ξαναβρεί το Κίνημα τον χαμένο του προσανατολισμό.
Οσο για τις ειρωνείες και την χλεύη ορισμένων,απλά να πώ ότι τους χαρακτηρίζουν.Αυτές είναι φασιστικές συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε να έχουν θέση στο Κίνημα μας.

Σύντροφοι,ο αγώνας συνεχίζεται.

Ανώνυμος είπε...

για vkp

σκέφτηκες μήπως ότι εκτός της αμοιβής των χειριστών υπάρχει το κόστος αγοράς/ενοικίασης τόσων τερματικών, το κόστος δικτύωσης και γενικότερα αυτά που ονομάζουμε λειτουργικά έξοδα?

δεν είμαι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ απλά θέλω να πιστεύω ότι διαθέτω κοινή λογική ... και γνωρίζω ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόστος οικονομικό